Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Καταδίκη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από μέλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Η  Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Άρτας

Καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη δολοφονία του αντιφασίστα  Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη από τους νεοναζί εχθρούς της Δημοκρατίας.
Παράλληλα καταγγέλλει και όλους αυτούς που υπέθαλψαν και υποθάλπουν την επώαση των αυγών του νεοναζιστικού  φιδιού.
Αυτούς που φτωχοποιούν και εξαθλιώνουν το λαό χρησιμοποιώντας τον φόβο, τη βία και την καταστολή όταν κινητοποιείται ειρηνικά για να διεκδικήσει τα δίκαιά του.

Αυτούς που ανέχονται να γίνεται η αστυνομία απλός και αμέτοχος παρατηρητής των δολοφονικών επιθέσεων όπως συνέβη και πρόσφατα με την επίθεση εναντίον μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα.
Αυτούς που καλλιεργούν  εμφυλιοπολεμικό κλίμα με την εγκληματική θεωρία των δύο άκρων, εξισώνοντας θύτες και θύματα, ταυτίζοντας την αντιφασιστική αριστερά, τον κάθε αγανακτισμένο πολίτη αλλά και τους ειρηνικούς πολιτικούς αγώνες για την ανατροπή της  πολιτικής του ξεπουλήματος της χώρας με την εγκληματική δράση των παρακρατικών νεοφασιστών.
Έχουμε ευθύνη να καταδικάσουμε τον φασισμό και τη βία καθώς και τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς που απροκάλυπτα ή συγκαλυμμένα την υποθάλπουν. Έχουμε ευθύνη να προασπίσουμε την Δημοκρατία στην χώρα όπου γεννήθηκε γιατί «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία». (άρθρο 120 του Συντάγματος). 

                                                                                                                          Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου